KONFIRMATION 2021/2022

HEJ! Vi hedder Michael og Elisabeth.

Vi er præster i Brøndby Strand Kirke og det er os, der står for konfirmationsforberedelsen her i kirken.

Vi har lavet en lille video, hvor du kan høre lidt om, hvad det vil sige at være konfirmand – eller som det også kaldes ”at gå til præst”:

I år er det årgang 2007 vi inviterer til at ”gå til præst”.

Hvis du bor i Brøndby Strand og er døbt, så skulle du meget gerne have modtaget et brev med posten, hvori vi inviterer dig til at blive konfirmand her hos os.

Hvis du har lyst til at være konfirmand, men endnu ikke er døbt, så skal du vide, at du er meget velkommen. Det er ikke et krav for deltagelse, at man er døbt eller, at man er vant til at gå i kirke.

Men det vil indgå som en del af det ”at gå til præst”, at man deltager regelmæssigt i gudstjenester og andre af kirkens aktiviteter. Og hvis du ønsker at blive konfirmeret, så kræver det, at du enten er døbt – eller bliver døbt i løbet af forberedelsestiden.

Praktisk information (måske mest til forældre):

Tilmelding:
  • Foregår online via formular (klik her)
    Tilmeldingsformularen er åben fra 24. juni – 15. august
Intromøde:
  • Søndag d. 22 august er der intromøde for konfirmander og forældre. Mødet starter kl. 12:00, men vi ser gerne, at forældre og konfirmander kommer og deltager i gudstjenesten.
Første undervisning:
  • Tirsdag d. 07 september kl. 16:00 – 20:00.
  • Herefter mødes vi ca. hver tredje tirsdag fra 16:00 – 20:00.
Konfirmandevent:
  • Lørdag d. 18 september kl. 09:00 – 13:00 er der som en del af forberedelsen arrangeret deltagelse i et event på Frilandsmuseet.
Konfirmation 2022:
  • Store Bededag (d. 13. maj) kl. 10:30
  • Kristi Himmelfartsdag (d. 26 maj) kl. 10:30

Man vælger selv hvilken af ovenstående datoer, man vil konfirmeres.

Læs mere om konfirmation og dens betydning på Folkekirken.dk

Konfirmander store bededag 2021:

Konfirmander Krisri himmelfartsdag 2021:

Konfirmander 15. maj 2021:

Konfirmander 26. juni 2021:

Konfirmand kalender

Der er ingen begivenheder.