Kirkehøjskole

Så er efterårs programmet for 2021 klar, fyldt med gode foredrag.

Kirkehøjskole i Brøndby er oprettet i 2001 og har arrangeret højskoledage og andre kurser siden 2002. Formålet er at tilbyde folkeoplysning og debat/samtale om kristendom. Alle kan deltage uanset kirketilhørsforhold. Bag kirkehøjskolen står en forening stiftet ud fra de fire folkekirker i Brøndby Kommune.

I alt er der tre foredrag på en sæson plus en filmaften. Filmaftenen foregår i Sognets Hus i Brøndbyvester Kirke. De tre foredrag er fordelt på de andre kirker i kommunen, deriblandt Brøndby Strand Kirke.

Foredragene finder sted på lørdage fra kl. 11.00 til kl. 15.00. Der vil også blive serveret frokost undervejs. Filmaftenen med spisning finder sted en torsdag kl. 17.30.

I Kirkehøjskolens program kan man læse om emnerne for foredragene. Et program kan afhentes i en af de fire kirker i Brøndby Kommune, der står bag Kirkehøjskolen. Brøndby Strand Kirke, Brøndbyøster Kirke, Brøndbyvester Kirke og Nygårdskirken.

Kurserne afvikles og administreres inden for Folkeoplysningslovens rammer, således at deltagerne betaler 2/3 af de afholdte foredrags-honorarer.
Vedr. priser for deltagelse, se programfolderen: forside, kalender

Derudover er der et obligatorisk indskrivningsgebyr på 50 kr.

Tilmelding sker på tilmeldingsblanket, som kan hentes på kirkens kontor eller her. Den udfyldte blanket kan afleveres på kirkens kontor eller sendes til økonomi/administration (se adr. herunder).

Enhver, der har betalt det obligatoriske indskrivningsgebyr på 50 kr. pr. kursussæson og har deltaget i mindst en af kursussæsonens foredragsrækker, er medlem af Kirkehøjskolen i Brøndby og har dermed adgang til forårets generalforsamling med opstillings- og stemmeret.

Kontaktpersoner:
Sognepræst Søren Broch Kjeldgaard, Brøndbyvester Kirke (formand)
Tlf:. 43 46 08 06
E-mail: sbk@brondbyvesterkirke.dk

Sognepræst Peter Sander, Brøndby Strand Kirke (Næstformand)
Tlf:. 29 41 42 47
E-mail: pes@km.dk