Kirkehøjskole i Brøndby er oprettet i 2001 og har arrangeret højskoledage og andre kurser siden 2002. Formålet er at tilbyde folkeoplysning og debat/samtale om kristendom. Alle kan deltage uanset kirketilhørsforhold. Bag kirkehøjskolen står en forening stiftet ud fra de fire folkekirker i Brøndby Kommune.

I alt er der tre foredrag på en sæson plus en filmaften. Filmaftenen foregår i Sognets Hus i Brøndbyvester Kirke. De tre foredrag er fordelt på de andre kirker i kommunen, deriblandt Brøndby Strand Kirke.

Foredragene finder sted på lørdage fra kl. 11.00 til kl. 15.00. Der vil også blive serveret frokost undervejs. Filmaftenen med spisning finder sted en tirsdag kl. 17.30. Programmet for den kommende sæson er på vej.

I Kirkehøjskolens program kan man læse om emnerne for foredragene. Et program kan afhentes i en af de fire kirker i Brøndby Kommune, der står bag Kirkehøjskolen. Brøndby Strand Kirke, Brøndbyøster Kirke, Brøndbyvester Kirke og Nygårdskirken.

Kurserne afvikles og administreres inden for Folkeoplysningslovens rammer, således at deltagerne betaler 2/3 af de afholdte foredrags-honorarer.
Vedr. priser for deltagelse, se tilmeldingsblanket. Blanketten kan printes, eller hentes på kirkens kontor.

Derudover er der et obligatorisk indskrivningsgebyr på 50 kr.

Enhver, der har betalt det obligatoriske indskrivningsgebyr på 50 kr. pr. kursussæson og har deltaget i mindst en af kursussæsonens foredragsrækker, er medlem af Kirkehøjskolen i Brøndby og har dermed adgang til forårets generalforsamling med opstillings- og stemmeret.

Folder for efteråret2019: folder1folder2 og filmaften

Kontaktpersoner:
Sognepræst Søren Broch Kjeldgaard, Brøndbyvester Kirke (formand)
Tlf:. 43 46 08 06
E-mail: sbk@brondbyvesterkirke.dk

Sognepræst Peter Sander, Brøndby Strand Kirke (Næstformand)
Tlf:. 29 41 42 47
E-mail: pes@km.dk