Brøndby Strand Kirke er en kirke med højt til loftet. Her er et fællesskab med plads til forskellighed og med forskellige aktiviteter, så der er noget for alle.

Kirkens aktiviteter fungerer, fordi mange hjælper til og tager ansvar. De frivilliges opgaver spænder lige fra at lave kaffe og kage i Café Brønden til at have ansvar i børnekirken. De er engageret i menighedsrådet, laver mad til mandagsmøderne, står i boder ved julestuen og Kultur Weekenden, og er værter ved Kulturnatten.

Det er ikke for meget at sige, at uden de frivilliges indsats var Brøndby Strand Kirke ikke det, den er i dag.

I Brøndby Strand Kirke ved vi, vi er heldige med vores frivillige. Derfor fejrer vi dem en gang om året ved en særlig middag med god mad og hyggeligt samvær som tak for det store arbejde, de gør for kirken. Hvis du har lyst til at opleve glæden ved at give noget og være del af et fællesskab, så kontakt frivilligkoordinator Mette Reese Bernskov på telefon 43 73 44 54 eller på mail broendbystrand.sogn@km.dk.

Se også vores frivilligfolder her.