Corona status

Aktuel information vedr. corona status:

3-maj 2021: Forsamlingsloftet bliver løbende hævet, så aktiviteter begynder nu at åbne, se mere i kalenderen.

Aktuel status:

• Kirkelige handlinger gennemføres med de gældende restriktioner.
  • Kontoret er åbent igen fra 6. april.
  • Der bliver nu igen afholdt  normale Gudstjenester med nadver og fællessang, følg med i kalenderen her på hjemmesiden.
  • Til hverdag er kirkerummet igen åbent for andagtssøgende og præsterne står også til rådighed for samtaler/sjælesorg.

Vi holder hele tiden øje med udviklingen, og hvis der sker ændringer tager vi den derfra.

Brøndby Strand Kirke holder løbende øje med de gældende corona restriktioner.

Krav om mundbind i kirken:

• Fra d.29/10 2020 skal der bæres mundbind i kirken, når man ikke sidder ned.

Vi passer på hinanden i denne tid!

Regler om afstand og hygiejne:

Vi har et stort kirkerum med plads til mange mennesker og vi har taget alle de nødvendige forholdsregler med hensyn til afstandsbegrænsning og hygiejne, for at alle kan være trygge ved at komme til gudstjeneste i kirken.

Reglen om at der skal være 4 m2 pr person, og at afstanden skal være min 2 m gælder stadig. Det  betyder at kirkerummet er godkendt til 120 personer.

Bemærk: På grund af faren for smitteoverførsel vil der ikke blive uddelt salmebøger. Salme teksterne vil som sædvanlig blive vist på skærmene. Hvis du ønsker at følge med i salmebogen, opfordrer vi dig til selv at medbringe en.

Med hensyn til kirkelige handlinger (Dåb, vielser og begravelser) vil de blive gennemført under hensyntagen til de særlige forhold. Kontakt en af præsterne eller kirkekontoret for yderligere oplysninger.

Hvad angår kirkens mange andre aktiviteter bedes I holde jer underrettet ved at følge med her på siden eller på Brøndby Strand Kirkes facebook side. Derudover er I altid velkomne til at henvende jer til kirkekontoret eller til en af præsterne for yderligere oplysninger. Se kontaktinformation  her