Corona status

Aktuel information vedr. corona status:

24-februar 2021: Forsamlingsforbuddet er ikke ophævet, så vi forventer fortsat nedlukning af aktiviteter indtil vi får opdatering fra kirkeministeriet.

Menighedsrådet har på mødet d. 12. januar besluttet at forlænge aflysningen af aktiviteter indtil udgangen af februar. Det sker i erkendelse af at udsigten til at der kommer lettelser i  corona restriktionerne  trækker ud, derfor er den aktuelle status nu:

• Alle aktiviteter er indtil videre aflyst til og med 28. februar.
  • Kirkelige handlinger gennemføres med de gældende restriktioner.
  • Kontoret kan kontaktes pr tlf. og email i den normale åbningstid.
  • De kommende søndage frem til og med 28. februar vil der blive afholdt en kort Gudstjeneste  uden fællessang kl 10.30 i stedet for den normale højmesse.

Vi holder hele tiden øje med udviklingen, og hvis der sker ændringer tager vi den derfra.

Følg i øvrigt med her på hjemmesiden og facebook hvad der kommer af alternative tiltag.

Brøndby Strand Kirke holder løbende øje med de gældende corona restriktioner.

Krav om mundbind i kirken:

• Fra d.29/10 2020 skal der bæres mundbind i kirken, når man ikke sidder ned.

Kirken vil være åben for offentligheden i kontorets åbningstid (tirsdag til fredag 8.30-13.00, tirsdag tillige 15.30-18.00).

Dertil kommer gudstjenester, kirkelige handlinger og aktiviteter. Dørene åbnes 30 minutter før tjenesten/handlingen.

Hvis der er tvivl om hvorvidt aktiviteter gennemføres, kan man orientere sig på kirkens hjemmeside, Facebook eller ringe til kontoret eller præsterne.

Vi passer på hinanden i denne tid!

Regler om afstand og hygiejne:

Vi har et stort kirkerum med plads til mange mennesker og vi har taget alle de nødvendige forholdsregler med hensyn til afstandsbegrænsning og hygiejne, for at alle kan være trygge ved at komme til gudstjeneste i kirken.

Reglen om at der skal være 4 m2 pr person, og at afstanden skal være min 2 m når der synges gælder stadig. Det  betyder at kirkerummet er godkendt til 120 personer.

Bemærk: På grund af faren for smitteoverførsel vil der ikke blive uddelt salmebøger. Salme teksterne vil som sædvanlig blive vist på skærmene. Hvis du ønsker at følge med i salmebogen, opfordrer vi dig til selv at medbringe en.

Til hverdag er kirkerummet igen åbent for andagtssøgende og præsterne står også til rådighed for samtaler/sjælesorg.

Med hensyn til kirkelige handlinger (Dåb, vielser og begravelser) vil de blive gennemført under hensyntagen til de særlige forhold. Kontakt en af præsterne eller kirkekontoret for yderligere oplysninger.

Hvad angår kirkens mange andre aktiviteter bedes I holde jer underrettet ved at følge med her på siden eller på Brøndby Strand Kirkes facebook side. Derudover er I altid velkomne til at henvende jer til kirkekontoret eller til en af præsterne for yderligere oplysninger. Se kontaktinformation  her