Udgivet af Arne Kristoffersen, ons d. 11. dec 2019, kl. 08:59

Aktiviteter:

Nyt initiativ: 'Syng dig glad ' er afholdt 4 fredage i efteråret.

Stillegudstjenester (pusterummet) der havde en forsøgsperiode i foråret er gentaget 4 gange i efteråret.

Menighedsrådsvalg:

Der skal være menighedsrådsvalg i november 2020. Vi er i gang med at forberede processen. Vi vil denne gang prøve med en valgperiode på to år. Vi håber det betyder at der er flere der har mod på at stille op. Der bliver afholdt et orienteringsmøde om valget tirsdag d. 12 maj kl 19. Sæt allerede nu kryds i kalenderen.

Personale:

Sognepræst Michael Hald Jacobsen holder forældre orlov 6/1 til 29/4 2020. I denne periode er sognepræst Katrine Brix konstitueret til at vikariere.

Sidsel Hultqvist er ansat som deltidskirketjener pr 1/1 2020. Sidsel har fungeret som vikar de sidste 3 måneder i 2019.

Velkommen til dem begge. Tag godt imod dem.

Økonomi:

Revisoren har godkendt regnskabet for 2018.

Det endelige budget for 2020 er forhandlet på plads i november. Vi har nogle udfordringer med at få det til at hænge sammen. Det skyldes bl. a. den nye ferielov, som betyder at der skal sættes 122.000 kr af til feriepengeforpligtelsen i både 2020 og 2021.

Byggeprojektet:

Så kommer der endelig gang i vores byggeprojekt. Vi fik byggetilladelsen fra kommunen d. 21. november.

Entrepenørvirksomheden Karl A. Hansen, Ishøj er valgt som totalentrepenør, og de var klar til at sætte skovlen i jorden d. 11. december.

Det er en lang proces, der endelig realiseres, for det er mere end 20 år siden et byggeudvalg bestående af menighedsrådsmedlemmer og andre frivillige fra sognet fik udarbejdet tegninger og forsøgte at igangsætte processen.

Se mere om byggeprojektet her på kirkens hjemmeside.

Menighedsrådet ønsker alle en glædelig og velsignet jul.

Kategorier Nyheder